Instagramtävling

Instagramtävling – Fota månadens naturbild

Är du också en av dem som älskar att fånga ögonblick och upplevelser i naturen på bild? Delta i naturum Getteröns fototävling på instagram och dela med dig av det som händer i naturen just nu. Du som tävlar kan vinna fina priser såsom handkikare, barnkikare och fågelbok. Det enda du behöver göra är följande:

  1. Ta ett foto på månadens naturtema, se tävlingsupplägget nedan.
  2. Lägg upp fotot på ditt instagramkonto och hashtagga med #naturumgetteron och #folkochfåglar2022 så är du med och tävlar.
  3. Tävlingen pågår under maj, juni, juli och augusti. Första dagen varje månad presenterar vi ett naturtema som du ska fånga på bild. Du har då hela månaden på dig att fota och lägga upp. Vi kommer att presentera fyra teman under dessa fyra månader. Du kan delta en månad eller flera månader, det bestämmer du själv.
  4. En jury från Varbergs Ornitologiska Förening och Varbergs Fotoklubb utser de bästa bilderna varje månad, som går vidare till finalen. Finalisternas foto presenteras på naturums officiella instagramkonto, facebooksida och via naturums nyhetsbrev.

Tävlingsvillkor
• Arrangören är naturum Getterön i samarbete med Varbergs Fotoklubb och Varbergs Ornitologiska Förening.
• För att delta i tävlingen måste ditt Instagramkonto vara offentligt. Detta ställer du in i inställningar >> sekretess och säkerhet >> kontosekretess
• Genom att ladda upp din bild och hashtagga den med #naturumgetteron och #folkochfåglar2022 godkänner du ditt deltagande i tävlingen.
• När du deltar i tävlingen intygar du att du är upphovsman till din bild. Om andra personer än du själv är med i bilden måste du ha deras samtycke. När du har laddat upp och hashtaggat bilden med #naturumgetteron och #folkochfåglar2022 intygar detta att du har fått ett samtycke från övriga på bilden.
• Naturum Getterön förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt opassande, samt bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.
• Juryns beslut går ej att överklaga.

Vad kan jag vinna?
Finalisternas bilder ställs ut på naturum Getterön under hösten 2022. Bland finalisterna väljer juryn ut de tre bästa bidragen, som under vårt evenemang Folk och Fåglar 18/9 får mottaga fina priser i form av en handkikare och fågelböcker . Dessutom röstas även publikens favorit fram bland de utställda fotona, som också får ett fint pris i form av en handkikare. Publikens favorit röstas fram under utställningsperioden september-november och vinnaren utses efter utställningsperiodens slut 31/11.
Lycka till!